Si të zgjidhni një libër të mirë në librari?

Mos u gënjeni nga titulli. Vlen vërtet ajo thënia popullore “Mos e gjyko një libër nga kopertina”, pasi ndodh vërtet që një libër mund të të tërheqë shumë nga kopertina dhe titulli, ndërkohë që mund ...

Libraria që ngjan si një tunel i pafund librash

Libraria e Yangzhou Zhongshuge ka dysheme të zezë reflektuese dhe rafte me hark për të dhënë përshtypjen e një tuneli të pafund me libra. Raftet arrijnë deri në tavan dhe falë pjesës reflektuese, rru...