Nisi sot provimi i shtetit për 544 infermierë

Plot 544 infermierë do të hyjnë në provimin e shtetit nga data 9-12 janar. Agjencia Kombëtare e Provimeve ka publikuar listën e plotë me emrat e kandidatëve që duan të marrin licencën e ushtrimit të ...

Licencë profesionale për punonjësit socialë

Të gjithë punonjësit socialë duhet të anëtarësohen pranë Urdhrit Profesional të Punonjësit Social për t’u pajisur me licencën dhe lejen individuale, në mënyrë që të vijojnë të ushtrojnë profesionin e...