Milena Harito: portalet të heqin komentet denigruese

Të gjithë drejtuesit dhe administruesit e portaleve informuese do të kenë vetëm 48 orë kohë në dispozicion për të çaktivizuar komentet e jashtëligjshme që lexues të ndryshme lenë nëpër këto portale. ...

Miratohet ligji për shpronësimet, ja ndryshimet

Disa ditë pas dërgimit në Kuvend të projektligjit për shpronësimet, nga ana e qeverisë, sot Komisioni i Ligjeve e ka miratuar atë ndonëse opozita nuk ishte e pranishme në punimet e tij, pasi vijon bo...

Pranimi në universitete, detyrim mesatarja mbi 6

Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla,  ka folur për ndryshimet që pritet të ndodhin këtë vit shkollor, me heqjen e procesit të Maturës Shtetërore si kusht për të fituar të drejtën e studimit. Sipas m...

Nishani kthen mbrapsht ligjin për trajtimin e pronës

Presidenti Bujar Nishani thotë se ligji  për zgjidhjen e problemit sistemik dhe të përsëritur në lidhje me mosekzekutimin e vendimeve në lidhje me kompensimin e pronarëve që kanë një vendim përfundim...