7 përdorime të mrekullueshme të limonit

Limoni është aleat i deklaruar për shëndetin, por gjithashtu ka dhe përdorime të tjera që na vijnë në ndihmë të gjithëve! Tretja: Shtoni disa feta limoni në një kanë ujë dhe pijeni çdo mëngjes për të...