Oazat e shkretëtirës në Dubai

Oazat Al Qudra janë liqene të ndërtuara rreth 30 minuta larg nga Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe. Këto liqene janë shtëpi të kafshëve të egra të shkretëtirës si dhe e 100 specieve të ndryshme të zo...

Kanadaja, vendi ku rrjedhin 3 milionë liqene

        Vendi i cili ka numrin më të madh të liqenëve në botë është Kanadaja. Aty gjenden më më shumë se 3 milionë liqene në 9 përqind të territorit, Kanadaja zotëron 60 përqind t...