Parku i Llogorasë së çdo stine

Parku i Llogorasë gjendet afro 40 km në juglindje të qytetit të Vlorës, në kufirin hapësinor midis detit Adriatik dhe Jon. Afër Qafës së Llogorasë takohen drurë me forma kurorash mjaft interesante në...

200 mln lekë për ndërtimin e ekspozitës në Llogara

Ministria e Mjedisit do të investojë 200 milionë lekë për ndërtimin e një godine në qafën e Llogarasë, e cila mendohet se do të funksionojë si ekspozitë dhe vendpushimi për udhëtarët. Godina do të je...