Garden Bridge, lulishtja mbresëlënëse mbi urën e lumit

“Garden Bridge” është një një urë në Londër e cila do të jetë vetëm për këmbësorë dhe do të vendoset mbi lumin Thames. Kjo urë do të lidhë veriun dhe jugun e qytetit, nga stacioni i Tempullit në ‘Sou...