BE, Status special i Londrës në Union

Pas një maratone bisedimesh në Bruksel, shefi i Londrës duket se arriti qëllimin e tij, të bindte liderët e tjerë për të hartuar një marrëveshje e cila zgjat për një periudhë 7-vjeçare dhe përfshin n...