Presidenti i Kolumbisë Santos merr Nobelin e Paqes

Presidenti kolumbian Juan Manuel Santos mori sot çmimin Nobel për Paqen për përpjekjet e tij për vendosjen e paqes në Kolumbi dhe përfundimin e luftës civile 50-vjeçare. Presidenti Santos nisi negoci...