BBC: Ç’po ndodh në Alepo?

Qyteti verior sirian Alepo për katër vjet rresht ka jetuar i bllokuar, por tashmë rrethimi është thyer. Alepo ka qenë një fushëbetejë kryesore në luftën midis forcave besnike të presidentit Bashar al...

Mustafa: “Luftojmë terrorizmin”

Kryeministri Isa Mustafa kërkoi gjatë një takimi me donatorë ndërkombëtarë që të ndihmojnë në zbatimin e strategjisë nacionale për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit që çon në t...