Kujdesi i duhur për lulet në shtëpi

Lulet për ambientet e brëndshme janë elementë arredimi dhe kanë një rol kryesor në krijimin e harmonisë dhe ambientit të bukur për të jetuar. Me stinët e bukura rritet dhe dëshira jonë për t’u rrethu...

Pesë bimët që ju sigurojnë ajër të pastër

Lulet janë aleatët më të mirë të ajrit të pastër. Më poshtë do të njiheni me disa nga lulet që ju sigurojnë ajër të pastër për shtëpinë tuaj. 1.Dredhka Është i jashtëzakonshëm në luftimin e formaldeh...

Lulet që kujdesen për shëndetin tuaj

Hulumtuesit në NASA rekomandojmë të paktën një bimë për 100 metra katror të hapësirës në shtëpi apo zyrë. Bimët kthejnë dioksidin e karbonit në oksigjen. Oksigjeni ndikon në çdo pjesë të trupit tuaj ...