Lumturohen 38 martirë te Kishes katolike

Sot është dita e Lumturimit të 38 martirëve të Kishës Katolike të Shqipërisë, të cilët janë arrestuar, burgosur, torturuar dhe ekzekutuar nga regjimi komunist mes viteve 1944 dhe 1969. Ky është nderi...