Makina elektrike që paloset si valixhe

Inxhinieri mekanik Elvis Cero ka krijuar një “makinë” elektrike që paloset si valixhe dhe mund të shërbejë si zgjidhje për rrugët e mbingarkuara me makina. Është një makinë që mund ta palosni dhe të ...

Policia rrugore në Tiranë me Golf 7-ta elektrik

Policisë rrugore të kryeqytetit i janë shtuar këtë të mërkurë 11 makina të reja që nuk punojnë me karburant por janë elektrike. Këto makina i janë dhuruar policisë së shtetit nga Operatori i Shpërnda...