Arti dhe arkitektura Islame në Xhaminë Straits Malacca

Xhamia e Straits Malacca pati ceremoninë e saj të hapjes në vitin 2006 dhe, që atëherë, ka qenë një tërheqje e madhe turistike jo vetëm në Malacca por edhe në të gjithë Malajzinë. Kjo xhami ndodhet n...

F1 në Malajzi, Red Bulli triumfon me Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo është fituesi i Çmimit të Madh të Malajzisë. Pavarësisht nivelit të lartë që treguan të dyja makinat Red Bull në fundjavën malajziane, arritja e kësaj fitoreje erdhi si një dhuratë n...