Hiqen taksat e transportit të mallrave me Italinë

Të gjithë transportuesit ndërkombëtarë të mallrave me Italinë nuk do të duhet të paguajnë më tarifën e qarkullimit. Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës njoftoi hyrjen në fuqi të dekretit që h...

Rusia, sanksione Turqisë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka urdhëruar sanksione kundër Turqisë, përfshirë ndalimin e disa mallrave dhe ndalimin e zgjatjes së kontratave të punës për qytetarët turq që punojnë në Rusi. Pë...