Premier Ligue: Luhen sfidat e fundit për këtë vit

Në Premier Ligue akoma nuk kanë përfunduar përballjet për këtë vit. Sot luen 8 sfida ku ndër të tjerat spikat ajo mes Manchester United dhe Chelsea. Ndeshjet e kësaj jave janë të fundit për këtë gjys...