Greqia miraton marrëveshjen me Maqedoninë

  Pas shumë ditëve të një debate të ashpër, Parlamenti i Greqisë miratoi sot marrëveshjen për emrin e Maqedonisë. Në një votim të ngushtë, në favor të marrëveshjes me Maqedonisë votuan 153 deput...

Maqedoni- Pullë postare me portretin e Faik Konicës

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, në bashkëpunim me Postën e Maqedonisë, ka promovuar pullën postare me portretin e Faik Konicës, me rastin e 75 vjetorit të vd...

Zgjedhjet në Maqedoni, partitë shqiptare humbin terren

VMRO-DPMNE fitoi zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoni me një diferencë të ngushtë votash dhe numër të njëjtë mandatesh me LSDM. Ndërsa partitë shqiptare pësuan humbje, duke fituar gjithse...