Maratona e Tiranës, më shumë se 1200 pjesëmarrës

Nën kujdesin e Bashkisë së Tiranës dhe Federatës Shqiptare të Atletikës u mbajt sot në kryeqytet Marataona e Tiranës, ku më shumë se 1200 pjesmarrës garuan në 4 kategori për grupmosha të ndryshme. Fi...

Maratona e Tiranës, itinerari dhe rrugët e bllokuara

Nënkryetari i bashkisë së Tiranës, Andi Seferi, u bëri sot apel qytetarëve të shmangin lëvizjen me makina ditën e nesërme. Ai njoftoi mediat se bashkia ka vënë në dispozicion 750 punonjës për mbarëva...