26 tetor 2017, organizohet maratona ”Tirana lexon”

Tirana lexon 2017 vjen si një maratonë leximi për herë të tretë në kryeqytet dhe do të organizohet nesër, më 26 tetor, paralelisht në disa vende në Tiranë, Kamëz, Vorë. Në disa skena kulturore dhe ka...