Marie Kraja, ikona e skenës muzikore shqiptare

Marie Kraja sot ka 105-vjetori e lindjes. Ajo lindi në 24 shtator 1911 dhe u nda nga jeta më 21 nëntor 1999. Në moshën 6 vjeçare, familja e saj vendoset në Shkodër. Studimet e larta për kanto i kreu ...