“Super Mario”, loja e famshme së shpejti film

Personazhet e famshëm të lojës elektronike Mario e Luigi  së shpejti do të bëhen më të famshëm se se sa janë dhe këtë herë ne do mund t’i shikojmë në ekranin e madh të kinemasë, falë marrëveshj...