Tre kafshët më të shpejta të ajrit, ujit dhe tokës

Më poshtë do të njiheni me tre kafshët më të shpejta në botë në ajëer, ujë dhe tokë. 1.Skifteri i hirtë, shpendi më i shpejtë në botë Skifteri i hirtë (Falco peregrinus) është kampion absolut botëror...