Chelsea kërkon Marquinhos nga PSG

Chelsea është vënë seriozisht pas mbrojtësit të Paris Saint-Germainit, Marquinhos. 21-vjeçari konsiderohet si një nga mbrojtësit më të mirë të rinj në botë dhe duke parë minutat e pakët te klubi fran...