Pesë shenjat që një ambient pune është mbytës

Një grup sociologësh dhe psikologësh britanikë kanë renditur pesë shenja që një ambient pune mund të jetë jo motivues, mbytës. Ja cilat janë 5 prej tyre: 1. Ndjeheni të viktimizuar, ku për çdo gjë që...

Nëna, pasqyra e një djali plot vlera

Thonë se fëmijët janë pasqyra e prindërve, por thonë gjithshtu se një burrë është gjithçka që nëna e tij mundi të bënte me të! Po e nisim me këtë shprehje për t’ju treguar sa rëndësi keni ju në rritj...

Albatrosët kalojnë 50 vjet së bashku

Këta zogj kanë një ndër marrëdhëniet më të gjata në botën e kafshëve. Një albatros mund të flututojë distanca shumë të mëdha mbi oqean, por pavarësisht nga udhëtimet e tij të shumta, ky shpend kthehe...