Qëndisjet Su, tradita e veçantë kineze

Zhenhu ndodhet në perëndim të qytetit Suzhou në provincën kineze Jiangsu dhe njihet si një qytet i lashtë që ruan kulturën Wu dhe Taihu. Në të njëjtën kohë Zhenhu cilësohet dhe si toka e qumështit dh...