SHBA nderon jetën dhe veprën e Martin Luther King

Amerikanët në qytetet më të mëdha në SHBA, përfshirë edhe kryeqytetin e vendit, Uashington, kanë festuar dhe kujtuar jetën dhe trashëgiminë e Martin Luther King Jr. Marshime dhe festa u mbajtën për n...