Vëmendje! Obeziteti po ju shkurton jetën fëmijëve

Nga hulumtimet e fundit thuhet se jetëgjatësia e fëmijëve po zvogëlohet me 20 vite për shkak se qeveria nuk po merr masa për parandalimin dhe kurimin e obezitetit. Kolegji Mbretëror i Pediatrisë dhe ...

Reduktimi i qeseve plastike, nuk do të jepen më falas

Qeset plastike në markete e pika shitjesh nuk do të jepen më falas, por do të shiten bashkëe me produktet. Qëllimi i kësaj mase është reduktimi i përsorimit të qeseve plastike për të mbrojtur shëndet...