Gështenjat jo vetëm të shijshme por edhe maska ideale

Gështenjat përveç shijes së mirë kur piqen dhe zjehen kanë edhe cilësi të mira për lëkurën. Kripërat minerale të gështenjave bëjnë të mundur ta rigjallërojnë lekurën, kanë aftësi tonifikuese. Për ta ...