Aplikacioni që paralajmëron tërmetin

  Një aplikacioni i ri e transformon smartphone-nin  në një matës dhe paralajmërues të tërmeteve. I njohur me emrin “MyShake”, aplikacioni është krijuar për të parandaluar  viktimat si dhe të je...