Matura 2020, MASR cakton datat e provimeve shtetërore

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka caktuar datën e provimeve të maturës shtetërore për vitin shkollor 2019-2020. Provimet do të nisin në datë 8 qershor me atë të gjuhës së huaj për t’u ...