De Biasi dhe Mavraj: Marrim tre pikë ndaj Lihtenshtajnit

Do të luhet në Lihtenshtajn por për shkak të interesimit të madh të tifozëve, stadiumi modest i përfaqësueses rivale në Botërorin 2018, do t’i ngjajë një impianti shqiptar. Mbrojtësi Mërgim Mavraj sh...