Borchardt: Mbështesim procesin e dekriminalizimit

OSBE do të mbështesë procesin e dekriminalizimit në Shqipëri. Kreu i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Bernd Borchardt, siguroi ministrin e Drejtësisë Petrit Vasili se do të mbështesë vendin në imple...

BE mbështet reformat në Shqipëri me 90 mln euro

Bashkimi Europian do të mbështesë Shqipërinë në rrugën drejt anëtarësimit në BE me një fond prej 90 milionë eurosh. Fondi do të përdoret në programin për luftën kundër korrupsionit dhe për realizimin...

OSBE mbështetje për reformën zgjedhore

Jessie Pilgrim është eksperti i lartë i përzgjedhur nga OSBE për të ofruar përvojën e tij për përgatitjen e reformës zgjedhore për zgjedhjet e përgjithshme të qershorit 2017. Ai do të ofrojë këshilli...

10 ditët e para të muajit Dhulhixhe

Melodi e Zemrës e filloi këtë sezon duke hedhur dritë mbi vlerën dhe rëndësinë e 10 ditëve të para të muajit Dhulhixhe të cilat ndryshe konsiderohen si koha e haxhit. Kishim të ftuar në studio profes...