Suedia, vendi pa mbeturina

Suedia ka arritur një riciklim aq revolucionar sa i duhet të importojë mbeturina nga vendet e tjera për të mbajtur impiantet e riciklimit më punë. Vendi është totalisht i “zbrazur” nga mbeturinat, sh...

Liqeni i Fierzës pushtohet nga mbetjet plastike

Nuk është e para herë që Liqeni i Fierzës të degradoj në këtë situatë, ku mbeturina të ndryshme dominojnë të gjithë sipërfaqen ujore të tij. Sa herë ka reshje të shumta shiu, prurjet e lumenjve dhe t...