Guvernatori Sejko në mbledhjen vjetore të FMN e BB

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, mori pjesë në Mbledhjet Vjetore të FMN-sw dhe të Grupit të Bankës Botërore (BB), të cilat u zhvilluan në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në këto mbled...

Vettingu, vijon mbledhja e Komisionit

Komentet e e EURALIUS mbi opinionin e PD për ligjin e vettingut po prezantohen sot në Komsionin e Posaçëm të Reformës në Drejtësi. Në këtë mbledhje, ekspertët e EURALIUS do të japin rekomandimet e ty...

KQZ sot në mbledhje për formularët e vetëdeklarimit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mblidhet sot  në orën 11:00 për të verifikuar deklarimin e formularëve të vetëdeklarimeve për funskionarë publike, deputetë, kryetar bashkia, por edhe këshilltarë...