Larg telefonit pas orës 10:00 të darkës!

Pas orës dhjetë të darkës celulari duhet fikur. Sipas një studimi skocez , ata që kalojnë mbrëmjen dhe natën duke kontrolluar rrjetet sociale, ka rrezik të bipolarizimit dhe çrregullimeve neurologjik...

Më ndihmo të kujtoj se..

“O Zot! Kur unë e humb shpresën, vetëm se planet e mia nuk u realizuan, më ndihmo të kujtoj se dashuria Jote për mua, është gjithmonë më e madhe se zhgenjimet e mia dhe planet e Tua për jetën t...