Mbani vesh, një tjetër ” mirësi” nga kafeja

Një studim i fundit amerikan nga Universiteti i California dhe ai i San Francisco, zbulon disa të mira që do u ngrohin zemrën kafedashësve. Në studim u përfshinë 1300 nxënës me moshë deri në 72 vjeç,...