SPEKTRUM JETËSOR – MBULESA ISLAME

SPEKTRUM JETËSOR – MBULESA ISLAME (1.2.2016) Çfarë simbolizon mbulesa për vajzat besimtare? Të ftuara: Zamira Merja dhe Misada Lecini Mbulesa për vajzat besimtare cilësohet si një petk devotshm...