Meditimi, efektiv sa ilaçet

Meditimi është po aq efektiv sa ilaçet kundër dhimbjeve në lehtësimin e parehatisë. Vetëm dhjetë minuta meditim mund të përdoren si alternativë e paracetamolit, brufenit dhe aspirinës. Puna me mendje...

Cila është mënyra e meditimit?

Ka shumë ajete-argumente të Kur’anit që e mbështesin  këtë çështje. Në Kur’an thuhet: “Në krijimin e qiejve e të tokës, në zëvendësimin reciprok të natës me ditën ka argumente të qa...

Në mundsh…

Në mundsh ta ruash arsyen, kur bota humbet fillin e fajin ty ta hedh dhe vetes t’i besosh, sa herë tek ti dyshojnë e s’të përfillin por edhe dyshimet drejt t’i gjykosh… Në mundsh të rrish në pr...

Qëndrimi në natyrë të shton lumturinë

Njeriu në natyrë rrit besimin tuaj te vetja, lufton ankthin dhe mëson të rigjejë bukurinë e gjërave të vogla që e bëjnë jetën të bukur. Ndaj qëndroni sa më shumë në natyrë Sipas një sondazhi të kryer...