Studim: Gratë më të mira në udhëheqje sesa burrat

Një studim i ri ka arritur në përfundimin se gratë janë më të përshtatshme për udhëheqje sesa burrat. Studimi, i udhëhequr nga Profesor Oyvind L. Martinsen, kreu i Lidershipit dhe Sjelljes Organizati...

Ndjesia e pritshmërisë ? Ja zgjidhja..

  Natyra njerëzore vazhdimisht  vlerëson veprime të caktuara, si e tillë ndodh që jo në çdo gjë të jemi objektivë. Këto janë pikërisht pritshmëritë tona, të cilat ndikojnë në pëlqimin e librave ...