Buzëqeshja, motivi i një dite të re

Miq të ‘Spektrum Jetësor’ këtë javë ishim në bisedë me Prof.Asc.Dr Robert Citozi. Folëm për buzëqeshjen, optimizmin dhe rëndësinë e mendimit pozitiv. Këshilla, energji pozitive, mendime o...

Fuqia e mendimit pozitiv

Mendimi pozitiv është gjithçka kemi nevojë në situata të ndryshme. Sipas studimit të fundit nga Universiteti Rutgers, të menduarit për kujtime pozitive mund të ndikojë në heqjen e stresit. Për këtë p...