LIBRI DHE KULTURA – Shahu, Sporti i Mendjes

Në këtë takim në emisionin “Libri dhe kultura” kishim të ftuar kampionen e shahut, kampionen e Shqipërisë në shah, trajneren dhe arbitren ndërkombëtare Rozana Gjergji. U njohëm me histori...