Menu e re ushqimore për fëmijët në kopshte e çerdhe

Fëmijët e kopshteve dhe të çerdheve tashmë do të kenë një menu të re ushqimore. Me anë të një urdhri të firmosur nga Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj parashikohet që nga mosha zero deri në atë 6 v...