Pijet natyrale që ju sjellin në formë

Konsumimi i disa lëngjeve të frutave dhe perimeve janë një aleat i mirë për të reduktuar përmasat e barkut. Ato ndihmojnë në detoksifikimin e trupit dhe përveç të tjerash shmang mbledhjen e lëngjeve,...

Për t’u dobësuar, përshpejtoni metabolizmin tuaj!

Metabolizmi bazë është funksioni që rregullon shpërndarjen e energjisë në trupin tonë. Kur nuk funksionon në mënyrën e duhur, na shëndosh ose dobëson, pavarësisht ushqimeve që konsumojmë. Si të përsh...

A e dini se kolibrat janë gjithnjë të uritur?

Kolibri i vogël ka metabolizmin më të shpejtë se çdo kafshë. Ai është tepër energjik dhe i duhet të pijë çdo ditë një sasi nektari që peshon më shumë se pesha e tij trupore. Meqenëse harxhon shumë en...

Studim: I ftohti ju ndihmon të bini në peshë

Edhe pse keni ftohtë shumë në këto ditë dimri, mos u shqetësoni sepse edhe kjo e ka një të mirë. Sipas një studimi nga Universiteti i Gjenevës i ftohti ju ndihmon të bini në peshë. Një studim i mëpar...