Miushi Mickey Mouse gëzuar ditelindjen !

Shumë prej nesh janë rritur duke parë miushin simpatik në  filma të animuar Mickey Mouse, personazhi që  përveç se ka rritur shumë breza fëmijësh dhe që është mjaft i kërkuar edhe sot. Por sot miushi...