Risi: Microsoft publikon Windows 10S

Microsoft ka publikuar “Windows 10S” një version të ri të sistemit të tij operativ, të orientuar drejt laptopëve me kosto të ulët për studentët. Kompania tha se laptopët “Surface” me “Windows 10S” të...

Microsoft nxjerr Lumia-n nga tregu në fund të vitit

  Microsoft në fund të këtij viti do të mbyllë shitjet për të gjithë telefonët e saj Lumia. Numri i pajisjeve telefonike Lumia nuk është shumë i madh në treg, pasi Microsoft e ka ngadalësuar çdo herë...

Projekti i Microsoft, të ruajë të dhënat tek ADN

Aftësia e ADN-së për të ruajtur informacion është e mahnitëshme dhe prej dekadash është objekt studimi për biologë, mjekë dhe shkencëtarë të tjerë. Por së fundmi për ADN ka një interes të rritur të M...

Microsoft me një telefon Surface ?!

  Microsoft po punon për krijimin e një telefoni Surface,kështu të paktën është folur gjatë këtyre muajve të fundit. Deri tani kompania nuk ka konfirmuar gjë në lidhje me planet e saj, por një p...

Microsoft gjen zgjidhjen për të gjithë gjumashët

Microsoft ka krijuar një aplikacion të ri alarmi për të zgjuar të gjithë ata që vështirësohen në zgjim. Aplikacioni, i quajtur ‘’Mimicker Alarm’’, mund të fiket vetëm nëse përdoruesit kryejnë një nga...