Dobitë shëndetësore të kërpudhave

Kërpudhat janë ndër ushqimet më të shëndetshme për njeriun pasi kanë vlera ushqyese. Ato përmbajnë proteina dhe disa vitamina shumë të rëndësishme për organizmin si vitaminën B dhe C si dhe mineralet...

Këto janë 3 mineralet për një tru të shëndetshëm

Truri ynë që të funksionojë mirë duhet të kete disa përberës. Më poshtë do të gjeni disa nga mineralet që i japin trurit tuaj shëndet. Kalciumi Kalciumi është një mineral thelbësor për funksionimin e...

Eksportet bien me 7.8% për janar-qershor 2016

Eksportet janë pakësuar me 7.8% gjatë gjashtë mujorit të parë të vitit 2016, krahasuar me të njëjtën periudhë një vit më parë, duke shkuar nga 127.4 miliardë lekë në 117.6 miliardë lekë. Të dhënat e ...