Borchardt: Mbështesim procesin e dekriminalizimit

OSBE do të mbështesë procesin e dekriminalizimit në Shqipëri. Kreu i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Bernd Borchardt, siguroi ministrin e Drejtësisë Petrit Vasili se do të mbështesë vendin në imple...

Klosi shkarkon drejtuesit e shkollës “KARL GEGA”

Ministri i Mirqënies Blendi ka shkarkuar në mënyrë direkte  drejtuesit e shkollës “Karl Gega”. Këtë lajm Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Blendi Klosi e bëri të ditur tek sa inspektoi procesi...

Gjiknuri: Heci i Banjës, vepër transformuese

Ministri i Energjisë dhe Industrisë Z.Damian Gjiknuri mori pjesë në ceremoninë e fazës së përmbytjes së rezervuarit të Banjës, investim i kompanisë së mirënjohur norvegjeze Statkraft. Të pranishëm në...