Dermatoza nodulare, 700 vaksina në fshatrat e Elbasanit

  Ministria e Bujqësisë ka dërguar rreth 700 vaksina në fshatrat e Elbasanit, pas prekjes së lopëve në këtë zonë nga dermatoza nodulare. Në javët që vijnë do të dërgohet edhe një sasi tjetër për...

Arsimi, MAS zhvillon takim me 20 mësues zviceranë

Ministria e Arsimit dhe Sportit zhvilloi të martën një takim me 20 mësues nga Zvicra dhe kryetarin e Lidhjes së Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptare në Zvicër për të diskutuar rreth bashkëpunimit dypa...