Mirëmëngjes Botë! 

Mirëmëngjes Botë! “Kur një ditë e re fillon, guxo të buzëqeshësh me mirënjohje. Kur është errësirë, guxo të jesh i pari që ndez një dritë. ………………………………………………….. Kur ndihesh i lodhur, guxo për t...

Jini mirënjohës për çdo gjë…

“Nëse doni të ndryshoni mënyrën se si ju trajtojnë të tjerët, së pari duhet të ndryshoni mënyrën si e trajtoni veten. Nëse nuk mëson të duash veten, plotësisht dhe sinqerisht, nuk ka asnjë mëny...

Çelësi i jetës së mirë…mësoni të çmoni!

Çelësi për një jetë më të mirë: Ankohuni më pak, çmoni më shumë. Qani më pak, qeshni më shumë. Flisni më pak, dëgjoni më shumë. Kërkoni më pak, jepni më shumë. Urreni më pak, duani më shumë. Qortoni ...

Veliaj dekoron Hajrie Rondon me Medaljen e Mirënjohjes

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, dekoroi aktoren Hajrie Rondo me Medaljen e Mirënjohjes në shenjë vlerësimi për kontributin e dhënë ndër vite në teatër dhe në film, duke u shndërruar në ...