Studim:Mishi ndikon në obezitet po aq sa sheqeri

Shkencëtarët nga Universiteti Adelaide zbuluan që mishi kontribuon njësoj si sheqeri në përhapjen e obezitetit. Studiuesit ekzaminuan konsumimin e mishit dhe sheqerit në të gjithë botën si dhe ndikim...